Sobre mi

Sóc una dona curiosa que es deixa seduir per la bellesa de la natura, que es rendeix al poder de les paraules, a l’enginy de les persones i a la capacitat que tenim per transformar-ho tot amb confiança.

Des dels 5 anys explico històries (ho feia des del terrat de casa de la meva tia Nita als coloms) i fins ara, que en porto més de 25 acompanyant equips. Detecto i provoco que emergeixi el talent dels professionals; impulso la motivació, la creativitat i l’aprenentatge continu per aconseguir un espai de benestar, eficiència i desenvolupament.

Sóc lingüista i m’he format en coaching, PNL, facilitació sistèmica, lideratge conscient, gestió del canvi, filosofia, neurociència, comunicació i creativitat.

He llegit més de 1.000 llibres, assistit a centenars de conferències, congressos, tallers, seminaris, conversat amb un nombre indeterminat de persones sàvies de qui em sentiré deutora tota la meva vida.

Construint oportunitats

Detecto i provoco que emergeixi el talent dels professionals; impulso la motivació, la creativitat i l’aprenentatge continu per aconseguir un espai de benestar, eficiència i desenvolupament. Sóc una dona exploradora i curiosa. Això explica l’interès que tinc per aprendre de manera conínua nous sistemes, tècniques i procediments creatius que impulsen els resultats de les organitzacions gràcies a les persones que hi treballen.

Compartint experiències

Sóc una persona positiva, flexible i decidida. M’encanta treballar amb les persones i transformar la seva mirada perquè descobreixin tot el que són capaces d’aconseguir.

Imparteixo tallers i cursos formatius sobre creativitat, lideratge, treball en equip i comunicació des de fa més de 25 anys amb l’objectiu d’elevar les capacitats de les persones

EMPREMTES

La capacitat de connectar amb les persones, de treballar amb cura i il·lusió i d’entendre necessitats formatives, donant sempre una resposta creativa amb les formacions que facilita.

Neus Fitó, cap de la Unitat de Formació i Desenvolupament Professional de la Universitat Autònoma de Barcelona

Les persones són fonamentals en qualsevol organització, i gràcies als tallers de la Carme, hem aconseguit descobrir-nos més cadascú de nosaltres individualment i, alhora, descobrir les persones que tenim al nostre costat i a les que normalment no els dediquem el temps que mereixen. Hem crescut com a persones i com equip.

Òscar Julià, Director d’Innovació i Digitalització – SENER Engineering

Amb la Carme hem pogut explorar la potència del llenguatge i la conversa com a eines de canvi i d’influència positiva en la tasca de les persones que lideren equips. La seva manera de fer i encarar les situacions per cercar alternatives, basada en la proximitat i la singularitat, fa que el treball amb ella sigui especialment valuós.

Juliana Vilert i Barnet, Directora – FGC Organització i Persones

La Carme és capaç de crear espais de confiança on les persones construeixen futur. Aprenent permanent i amb un bon set d'habilitats racionals i emocionals, les converses que promou generen la reflexió i exploració cap a un canvi de perspectiva, inici de tota transformació.

Joan Clotet, Asesor en Talento Digital & Coach Ejecutivo – Humanismo Digital

 

Treballar amb la Carme és garantia d'èxit, la seva implicació, motivació i profunda vocació per la seva tasca la fa brillar en les seves formacions. És una persona propera, senzilla i molt professional. El que més m'agrada de la Carme és l'entusiasme que transmet en tot allò que fa, per mi és la seva millor eina. Altament recomanable!

Anna Cuscó –Cap d’Àmbit de Formació i Desenvolupament d’Incasòl

Amb la Carme vam emprendre un camí d’aprofundiment en les interaccions amb el personal d’ Inspecció i els comandaments de línia, centre de control i estacions. Es tracta del col·lectiu clau per assegurar que les persones en contacte amb el client i en l’operació del sistemes segueixen els protocols de prestació del servei amb el rigor i l’eficiència que requereix la seguretat ferroviària, i amb la flexibilitat i l’empatia que requereix l’atenció a les persones usuàries dels nostres serveis. L’espai que ens va facilitar la Carme ens va ajudar a reconèixer-nos mútuament com integrants d’una estructura d’altes prestacions, com un equip de persones ben comunicades i alineades, orientades a l’excel·lència en una empresa de serveis de mobilitat.

Oriol Juncadella i Fortuny, Director – FGC Operadora (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya)

Conec a la Carme des de fa molts anys. És una professional sensible, polivalent i d’una gran profunditat personal. Amb una extraordinària capacitat creativa, és capaç de connectar conceptes i experiències aparentment inconnexos, per tal de donar a llum idees d’alt potencial disruptiu. Motivadora i inspiradora nata, és excepcional per acompanyar qualsevol organització en el seu procés d’innovació i aprenentatge continu.

Xavier Ferràs, MBA, PhD. Associate Dean, Bachelor in Transformational Business and Social Impact

“Creativitat, innovació, entusiasme, energia, intel·ligència, intuïció, escolta, comunicació, aprenentatges, valors…són algunes de les experiències que la Carme genera en diferents formats formatius o de consultoria. En un entorn VUCA en el que vivim és clau disposar de professionals i persones amb una visió clara i honesta, amb capacitats i recursos diversos i complementaris, i la Carme és d’aquestes professionals que et deixen una empremta única i de la que pots confiar plenament pel seu rigor, dedicació i capacitat de crear solucions úniques i de resultats excel·lents.”

Vicenç Sorribes – Tècnic de Formació i Desenvolupamen, Mémora

La participació en els dos seminaris que he tingut la oportunitat de fer amb la Carme, tenen la característica comuna de la claredat dels temes que s’aborden, tan per la manera en que ho fa com per el llenguatge i tècniques que utilitza per fer-ho. Resulta fàcil identificar-se amb el que explica, per extreure de l’experiència coses positives directament aplicables al dia a dia, i obre camins de reflexió que t’ajuden a millorar.

Manel Farré – Director de Formació Comercial, Catalana Occident

 

“Coincidir amb una professional com la Carme és un regal. Els aprenentatges amb ella no queden circumscrits a l’àmbit professional, que amb el seu bagatge son molts i diversos, sinó que creixen com a lliçons de vida, per la seva energía, respecte, implicació, experiència i bon tarannà.

Lola Mata i Gil – Responsable de Formació i Desenvolupament Directiu de la CCMA  (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals)

Treballar amb la Carme és tenir assegurat dedicacio, generositat, coneixement i una mirada diferent. Transformacio d’equips, creativitat, converses significatives son els territoris en els que més brilla. No us la podeu perdre.

Angels Paredes, Coach en desarrollo directivo

"Curiositat, aprenentatge continu, conversa creativa, cocreació, seguiment, acció, joc, riure, compromís, imaginació, propòsit i trascendència: això i molt més és treballar amb la Carme"

Moisès Martínez – Fundador de Biopolis World

Amb tu he après a mirar de visualitzar els problemes des de diferents perspectives i a intentar ampliar la ment. També a fer l’exercici de ser conscient i analitzar el que estic fent i per què ho estic fent d’una determinada forma. I a posar-me en el lloc de l’altre No sempre ho aconsegueixo, es un aprenentatge constant

Maria Badrinas – Financial Manager, FINSAJOB

A Gebro sabem que la curiositat és la mare de la Innovació. Precisament ara que estem en un moment tan transformacional ens va “picar la curiositat” per saber què era la neurociència i com ens podria ajudar a innovar en la nostra forma de pensar i decidir. La Carme ens va ajudar amb un taller sobre aquest tema, l’èxit del qual va raure en combinar els conceptes amb les experiències dels participants. No hi ha millor manera d’aprendre que sentir i emocionar-se. I la Carme té una gràcia especial per fer-ho! Us la recomano vivament!

Isabel Salas – Directora de Recursos Humanos & Comunicación en Laboratorios Gebro Phama

Portem més de 20 anys d’aprenentatges i vivències compartides. Amb la Carme sempre transites fora de la zona de confort; amb ella, les converses i les sessions de treball són espais de creativitat, de renovació d’energia i de potenciació del compromís, amb unes dosis immenses d’afecte. Ella ja era “pathfinder” abans que s’inventés la paraula.

Albert Rimbau – Àrea de Persones i Canvi Organitzatiu, Asecorp

El veritable lideratge s'ha de basar en l'exemple, la transparència en la comunicació, els missatges inspiradors, i la integritat com a persona i professional. Carme és un referent en la formació adreçada a responsables d'equips i directius que busquen obtenir la millor versió dels seus equips i d'ells mateixos. Va ser gratificant i enriquidor assistir als seus cursos i transmetre els seus missatges als nostres equips.

Ma. Angeles Tejada Barrio – Directora General Public Affairs – RANDSTAD

Gràcies a les sessions d’acompanyament amb la Carme – que sempre se’m fan curtes - he pogut connectar amb la meva vulnerabilitat per aprendre a comunicar des de la humilitat i l’autencitat i a desenvolupar un lideratge de creixement per empoderar l’equip i poder aconseguir la millor versió de cadascú.

Montse Roma – Directora de Marketing y Comunicación, Depiline

Les persones són al centre de les organizacions, fins i tot enmig de la sobredosi de tecnologia que defineix el nostre món. I aquesta centralitat és la que fa la diferència. La Carme ens ajuda a ajustar el llenguatge, les mirades, els aprenentages de les persones a les organitzacions, ens ajuda a ser conscients de qui fa la diferència. La seva és una contribució a humanitzar el management.

Xavier Marcet – President Lead To Change

Veure en acció a la Carme ha representat per mi una nova orientació que facilita que els individus i els sistemes trobin fórmules de comunicació i relació més equilibrades. Fa que el mapa mental propi es mogui i mai més s’estigui quiet. El descobriment de metodologies noves, creatives i disruptives, tal com ella les utilitza i domina, fa que la Carme s’hagi convertit en una de les meves referents.

Rosa Garcia

Teníem més curiositat que no pas una necessitat a l’hora de contractar la figura d’una coach per atendre i entendre les necessitats dels col·laboradors de la nostra empresa. Portem fent sessions individuals i grupals per departaments des de fa més de 5 anys amb un elevat grau de satisfació per part de la direcció i el personal. La Carme ens ha acompanyat en la millora de l’empatia, l’eficiència i la comunicació dintre de l’organització. Com a resultat, gaudim d’un molt baix índex d’absentisme, rotació de personal i vam ser guanyadors del premi Empresa Saludable per la Cambra de Comerç de Terrassa. Se'ns dubte va ser un encert.

Joaquím Badrinas – CEO Finsajob

La Carme ens ha ajudat molt a treballar amb quadres intermedis que lideren equips nombrosos amb alta dispersió geogràfica, ajudant-los a reflexionar sobre les causes de les dificultats de comunicació amb els seus equips i a descobrir els elements que dificulten el contacte fent-los conscients de la necessitat de mantenir converses fluïdes per enfortir els vincles individuals i la cohesió dels equips. Alhora es ha estat de gran ajuda per promoure eines per afavorir la conversa entre els diferents nivells jeràrquics.

Margarita Miralles BruguésCap de Desenvolupament Humà, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Amb la Carme s hi treballa molt a gust!! M’encanta la seva creativitat i capacitat de fer seu el nostre món, el nostre projecte, el desenvolupament dels nostres professionals. Ens acompanya i recolza i la sento aprop. Trenca motllos emprant diversitat de tècniques i recursos, per tal d’adaptar-se a les persones del grup. Sap el que es fa i el que diu, sap motivar, inspirar els participants al mateix temps que sap posar límits i promou els compromisos individuals i grupals finals que donen sentit a les accions. Un plaer col·laborar amb ella!!

Carme Bel

Parlar amb la Carme és com obrir una finestra per on entra un aire fresc que et sacseja i ja res no és igual. La seva vitalitat i entusiasme en tot allò que fa t’arrossega i les seves ganes d’aprendre, de saber-ne més són imparables

M. Jose Besó Utrera – Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

La Carme aporta talent, professionalitat, humilitat i gran sentit de l’humor. Fantàstic tenir-la com a formadora d’habilitats personals, te el do de fer-nos potenciar la creativitat i passió que portem a dins.

Mariona Taxonera Isart – Àmbit de Formació i Desenvolupament